8 Kasım 2013 Cuma

VİDEO HABER: Engellilerin Araba Sevincine Kaymakam da Ortak Oldu

 Osmaniye Engelliler Platformu Düziçi Temsilciği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çavuşoğlu Alışveriş Merkezi arasında düzenlenen protokolle  düzenlenen Mavi Kapak kampanyasında ödül kananan okullara okullara hediyeleri  verildi.
               Kampanya sonunda  822 kilo ile en çok Mavi Kapak toplayan Alibozlu İlköğretim Okulu birincilik ödülü olarak 1.250 TLdeğerinde kırtasiye yardımı, 376 kilo toplayarak 2. olan Karacaören İlköğretim Okuluna 1000 TL, 98 kilo kapak  toplayarak 3. olan Yazlamazlı ilköğretim okuluna da 750 TL değerinde kırtasiye yardımı yapıldı.
               Toplanan Mavi Kapaklar ile 6 adet Tekerlekli Sandalye alınarak ihtiyaç sahibi olan   Ahmet Cerit , Ayşe Yıldız, İlknur Kaplan, Emre Çoban isimli dört vatandaşımıza verildi
Osmaniye engelliler platformu Düziçi temsilcisi İlyas YİĞİT’İN yapmış  olduğu açıklamada Mavi kapak kampanyasının hala devam ettiğini ve  kampanyamıza karşı vatandaşlarımızın duyarlı davrandığını açıkladı. Ayrıca İlçemizdeki ilköğretim ve ortaokullar arası, Çavuşoğlu market sponsorluğunda  kapak toplama yarışması düzenlenmiştir. Yarışma 1 Ekime kadar devam edecektir. En çok kapak toplayan üç okulumuza kırtasiye yardımı yapılacaktır.  
29 Haziran 2013 tarihinde Osmaniye engelliler platformunun destekleriyle ilçemizde iki vatandaşa daha tekerlekli sandalye verilmiştir. Sandalyenin ilki Merkez mahallesinde oturan Hürü SEDEF teyzemize, diğeri ise Pir Sultanlı köyü kaş mahallesinde oturan Hüseyin CEREN kardeşimize verilmiştir, diye  açıkladı.

             Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç kampanya sonunda sandalyesine kazanan engelli çocukları arabayla bir süre gezdirerek onların mutluluğuna ortak oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder