5 Ekim 2013 Cumartesi

Muhammet Kaya Sanayi Sitesi Ziyareti

MHP Düziçi Belediye başkan Aday Adayı Muhammet Kaya, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Sanayi esnafını ziyareti sırasında hem esnaftan,  hem de vatandaşın çok yoğun bir ilgisiyle karşılaştı.
Tek tek esnafları gezerek 'hayırlı işler' dileklerinde bulunan MHP Düziçi Belediye başkan Aday Adayı   Muhammet Kaya , Sanayi Sitesindeki esnafların kendisine gösterdiğini yakın ilgiye teşekkür ederek, Düziçi'nin ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak projelerinin hazır olduğunu söyledi.
Düziçi Küçük sanayi sitesi başkanı Ahmet Yumşak’ı da ziyaret eden Kaya,  fikir alışverişinde bulundu.
Muhammet Kaya  İlçenin hak ettiği hizmetlere kavuşmasının yakın olduğunu ve bunu da yapabilecek donanıma sahip olduğunu belirterek;
"Bugüne farklı kesimleri ziyaret ederek bize görev verilmesi halinde yapacağımız çalışmaları onlarla paylaştık. Bundan sonraki hedefimiz ise Düziçi esnafıyla kucaklaşma olacaktır. Bu bağlamda da ilk ziyaretimizi Sanayi esnafını gezerek başladık. Herkesle yüz yüze, göz göze, el ele gelmek istiyoruz.


Her gün sokakta olacağız. Halkımızla, esnafımızla sokak sokak, ev ev gezerek herkesle buluşacağız ve tamamıyla kucaklaşıp sarılacağız. Bizim niyetimiz halis. Halkımızda bu teveccüh, bu destek, bu ışık olduğu sürece sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir" ifadesini kullandı.
İlçemizdeki sanayi sektörünün hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Kaya,   şunları söyledi:
"Düziçi esnafının gelirinin çoğunluğu tarıma dayalı. Üreticimiz ektiği ürünün karşılığı alabilirse esnafımızda iş yapma olanağı buluyor. Şayet bana bu görev verilir Belediye Başkanı olursam, ben de yeni istihdam oluşturulması için mücadele edeceğim. Sadece sanayi esnafımızın artık ayakta kalma şansı yok. Bunun mücadelesini vereceğiz. Gerek turizmle gerekse yeni yatırımcıların Düziçi’ne gelmesiyle ilgili çalışmalar yapacağız ve bu kenttin ekonomisini ayağa kaldıracağız. Özellikle Organize sanayi Konusunda elimizden gelen çabanın fazlasını göstereceğiz."
Ziyaretten memnun olduklarını söyleyen Ahmet Yumşak ise: “ Sanayi sitesi siyasilerin pek uğramadığı unuttuğu bir alan. Bu anlamda Sayın Muhammet kaya’nın bizi ziyaretini bizi ziyadesiyle memnun etti.
"Bizim herkese kapımız açık.” diyen Ahmet Yumşak: "Elimizden geldiğinin en iyisiyle karşılar, ağırlarız, dinleriz. İlçede bir sanayi sitesin olduğun hatırlanması bizim için mutluluk verici.

 Düziçi’nde üretime dayalı sanayinin daha da gelişmesi ve büyümesi bizim en büyük arzumuz.. Bu da siyasetten geçiyor. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca son zamanlarda eleman sıkıntımız çok fazla. Gençlerimiz okullara gittikleri için bizlerde meslekçi yetiştirecek çırak bulmakta zorlanıyoruz.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder