28 Ekim 2013 Pazartesi

ÖKKEŞ AĞCA ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Düziçi Belediye başkanı aday adayı Avukat Ökkeş Ağca, Düziçi esnafını tek tek dolaşarak dertlerini dinlemeye sorunlarını paylaşmaya devam ediyor.
Daha önce Düziçi sanayi sitesini ve Cuma pazarını ziyaret ederek esnaflara tanışma ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Düziçi Belediye başkanı aday adayı Avukat  Ökkeş Ağca Düziçi çarşı içindeki esnafları da tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnafların görüş ve düşüncelerini alan Ağca, benzer ziyaretlere aralıksız devam edeceğini ifade etti. Esnaflarla görüşüp, şehrin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Ağca, “Sadece Refik Cesur Bulvarı değil, en ücra yerlerdeki esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza da ulaşmaya sıkıntılarını dinlemeye çalışıyoruz.  Ana caddedeki esnafla diğer yerdeki esnafın farklı problemleri var, trafiğin düzenlenmesi, park sorunu gibi sıkıntılar şehir içindeki esnafın temel problemleri. Göreve geldiğimizde Düziçi’nin Trafik sorununu çözeceğiz. Bu kadar fazla aracın olduğu bir ilçede bu yollar ve trafik düzenlemesiyle problemin olmaması zaten kaçınılmaz. Öncelikle insanlara yeni yollar açmalı ve


merkezdeki yoğunluğu azaltmalısınız ki sorun çözülsün. İnşallah belediye başkanı olduğumuzda en kısa sürede bu sorunu çözeceğiz. “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder