24 Eylül 2013 Salı

Çavuşoğlu AVM'den Kredi Kartına Taksitli Kurbanlık

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban kesmek isteyenler bütçelerine uygun kurbanlık bakmaya başladı.  Yüzde 100 Yerli sermayeyle kurulan Çavuşoğlu AVM  hem sağlıklı hem de her bütçeye uygun büyük  kurbanlık satışlarına başladı.
Ç avuşoğlu AVM’nin   bu yıl müşterileri için özel olarak getirttiği 2000 adet kurbanlık hayvan pazarında görücüye çıktı.
Sarı baş, kuyruksuz koyun ve keçi satışlarına Hayvan pazarındaki satış noktasında başlandığını belirten Çavuşoğlu AVM sahibi Turan KAYA Özel olarak getirdiğimiz Koyun ve keçiden oluşan kurbanlıklarımız satışlına başladık.
Kredi kartıyla satış yapıyoruz. Kartlı satışlarımız tıpkı marketten alış veriş yapar gibi taksitli ve vade farkı olmadan nakit gibi   olacak.
Kaliteli, besisi ve eti iyi kurbanlık almak isteyen vatandaşlarımız acele etsinler" dedi.





1 yorum:

  1. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil