30 Eylül 2013 Pazartesi

EMNİYETTEN HAYVAN HIRSIZLIĞI UYARISI

 Düziçi  İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı münasebeti ile ilçede hayvan bakan vatandaşları uyardı ve broşür dağıttı.
Düziçi’nde Kurban Bayramı öncesi olası hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların tedbir almaları uyarısı yapıldı. Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli polis personelleri tarafından ilçede yaklaşan Kurban Bayramı münasebeti ile vatandaşları dağıttıkları broşürlerle uyardı. Kurban Bayramı süresince yaşanabilecek hayvan hırsızlıkları ve alınması gereken tedbirler konusunda hayvan sahipleri ve besicilerin duyarlı olmaları konusunda bilgilendirici çalışma yapıldı.

Hayvan hırsızlıklarına karşı alınacak tedbirler şöyle sıralandı: "Her hangi bir şüpheli şahıs ve araç görülmesi durumunda hemen 155 Polis İmdat hattı aranarak bilgi verilmesi, harekete duyarlı aydınlatma sisteminin kurulması, devamlı bir kişinin bulundurulması, güvenlik kamera sisteminin kurulması, kapıların ve kilit sisteminin güçlendirilmesi, hayvanların yanına şahıs ve ya araç giriş çıkışını zorlaştırıcı tedbirlerin alınması, köpeklerin zehirlenmesinin engellenmesi için tedbirlerin alınması”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder