30 Eylül 2013 Pazartesi

ÖĞRETMENLER MODEL UÇAK KURSU‏ SERTİFİKALARINI ALDI

Türk Hava Kurumu Düziçi Şubesi tarafından Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı Okullarımızda görev yapan Öğretmenlerimize düzenlenen Model Uçak Rehber Öğretmen Kursu Tamamlandı.
Türk Hava Kurumu Düziçi Şube Saymanı ve Model Uçak öğretmeni Halil BİNGÖL tarafından verilen kursa katılan 35 kursiyerden 29’u sertifika almaya hak kazandı.
THK Düziçi Şube Saymanı Halil BİNGÖL “Artık  kurban derileriyle değil havacılıkla da anılmak istiyoruz. Bu kurslar da bu çalışmaların bir sonucu. Kurs sonunda başarılı olan öğretmenlerimiz  THK tarafında FAI kurallarına uygun sertifika almaya hak kazandı.
Öğretmenlerimiz bu sertifikalarıyla Okullarında öğrencilerimize kurslar düzenleyerek egzersiz yapabileceklerdir. Kursların tüm malzemeleri THK tarafından ücretsiz karşılanmaktadır” dedi.
Yaklaşan Kurban bayramı öncesi Kurban derilerinin THK’ya verilmesi isteyen Bingöl “THK devlet bütçesinden herhangi bir yardım almadan halkımızın verdiği kurban dersi fitre, zekat, bağış ve diğer ticari gelirleri ile faaliyetlerini sürdürmekte, ücretsiz olarak verilen havacılık kursları da her yıl artarak devam etmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder