12 Eylül 2013 Perşembe

Vali Oduncu Düziçi’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
        Vali Oduncu’nun Düziçi ilçesindeki incelemelerinin ilk bölümünde Düziçi Kaymakamlığı ziyareti yer aldı. Kaymakamlık binası önünde Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İlçe Müdürleri tarafından karşılanan Vali Oduncu’ya, Kaymakamlık Makamında İlçe Kaymakamı Mustafa Koç tarafından Düziçi İlçesi hakkında brifing verildi.

        Vali Oduncu, Kaymakamlık makamında yaptığı konuşmada, “Bugün, Düziçi ilçemizi daha yakından tanımak, problemler varsa bu problemleri yerinde görmek ve çözüm bulmak için ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Sayın Kaymakamımız da görevine yeni başladı. Görevinin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Brifing sonrasında ilçenin sorunları hakkında da bilgi alan Vali Oduncu, bu sorunların çözülmesi için ilgili Müdürlere talimat verdi.

   Düziçi İlçesi ziyaretinin ikinci bölümünde Düziçi Belediyesini ziyaret eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi Belediyesi önünde Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve Belediye personeli tarafından karşılandı. Başkanlık makamında Başkan Namlı’dan belediyenin hizmetleri konusunda bilgi alan Vali Dr. Mehmet Oduncu, burada ayrıca Devlet eski Bakanlarından Hasan Aksay’la da bir süre görüştü. Vali Oduncu’ya ziyaretinin sonunda Başkan Ökkeş Namlı tarafından Düziçi Belediyesi logolu çini tabak takdim edildi.

         Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi Belediyesi ziyaretinin ardından Devlet eski Bakanı Hasan Aksay’ın yaptırdığı ve babasının adını taşıyan Müftü Mehmet Emin Aksay Camisini ziyaret etti. Camide incelemelerde bulunan Vali Oduncu, Eski Bakan Aksay’dan cami hakkında bilgi aldı.
   Şehit ailesine yapılan taziye ziyaretinin ardından Düziçi Eğitim Müzesini ziyaret eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, müze hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı’dan bilgi aldı. 1940’lı yıllarda Köy Enstitüsü olarak kullanılan müze binasında yer alan eğitim araç gereçleri, bitki ve hayvan örnekleri, müzik aletleri gibi eserleri ayrı ayrı inceleyen Vali Oduncu, Müze’nin oldukça değerli bir müze olduğunu ve herkesin mutlaka görmesi gerektiğini ifade etti.
  Vali Dr. Mehmet Oduncu, Düziçi inceleme ve denetlemelerinin son bölümünde Berke Barajı ve Haruniye Kaplıcalarını ziyaret etti. Haruniye Kaplıcalarında kalan misafirlerle sohbet eden Vali Oduncu, Kaplıca sakinlerine şifa diledi. Kaplıca havuzunda da incelemelerde bulunan Vali Oduncu, incelemelerinin ardından kaplıcada yenen yemeğin sonunda  Düziçi ilçesinden ayrıldı.


       
  
       

        

Vali Oduncu’nun incelemelerinde Vali Yardımcısı Dr. M. H. Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karalar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Arslan, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Boz hazır bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder