29 Eylül 2013 Pazar

DÜZİÇİ BELEDİYESPOR'A YENİ SPONSORLAR

 Haruniye’deki Kulüp binasında yapılan imza töreninde Komşu Market, Şen Gropup Hazır Beton ve Yaşlar Halı Saha ile forma sponsorluk anlaşması yapıldı.
İmza töreni Düziçi Belediye Spor başkanı Ahmet Yumşak ile firmalar adına Komşu Market Sahibi Ali Burçak, Şen Group Hazır Beton yönetim kurulu başkanı Rüstem Şen,  Yaşlar Halı Saha sahibi Nuri Yaş ve Düziçi Nural Petrol Ve Akaryakıt sahibi İsmail Yeşil’ın katılımıyla gerçekleşti.
 Törende konuşan başkan Ahmet Yumşak,  Düziçi’nin önde gelen 4 firmasının takıma forma sponsoru olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Düziçi Belediyespor olarak iş birliğimiz sayesinde, takımlarımızın nice başarılarına beraberce şahitlik edeceğimize inancımız tam.   Takıma kaliteli oyuncu getirmek için ve sürekli başarı için, sponsorlarımızın desteği önemli. “ diyen Ahmet Yumşak,  İlçede  sporun gelişebilmesi için, gençlerin kötü alışkanlıklar yerine spor gibi daha faydalı işlere enerjilerini harcaması için, Düziçi’nin sesini dışarıya daha fazla  duyurabilmek için  bu tarz sponsorlukların gerekli olduğunu söyleyerek diğer büyük firmalara da bu tarz sponsorluklara girmeleri çağrısında bulundu.  Tribün reklamı verip sponsor olmak isteyen Düziçili esnaflarımızı da sponsorluğa bekliyoruz.”  dedi





MEMLEKETİNİ SEVDALISI  SİYASİLER DE DESTEK OLMALI

Özellikle siyaset dünyasında memleketini seven ilçe için çalıştıklarını söyleyen  siyasetçilerin ve adayların ilçenin en büyük tanıtım aracı olan futbola da destek vermeleri gerektiğini söyleyen Ahmet Yumşak  “Bildiğimiz gibi Yerel seçimler yaklaşıyor. Memleket sevdalısı aday arkadaşlarımıza öncelikle başarılar diliyoruz.  Bu arkadaşların memleket sevdalarını ilçe tanıtımı için en büyük araç olan futbola da ne kadar destek olduklarını da görmek isteriz.   Özellikle seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde gençlerin yanında olduğunu söyleyen adaylar ya da aday adaylarını ilçenin en büyük spor takımına destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder